четверг, 10 февраля 2011 г.

Автоцентр «Ера» (Львів) запрошує власників Subaru на дні відкритих дверей Subaru Service Day

12-19 лютого 2011 року у Львові відбудуться Дні відкритих дверей, організовані офіційним дилером Subaru у Львові Автоцентром «Ера».
Протягом цілого тижня власники автомобілів Subaru зможуть скористатись унікальною можливістю продіагностувати свої автомобілі лише за 1.20 грн., а також придбати оригінальні запчастини і аксесуари Subaru зі знижкою від 15%. Запис на діагностику буде проводитись протягом всього терміну дії акції, причому, у випадку виявлення несправностей, усунути їх можна буде зі знижкою 15% на всі роботи до кінця лютого.

Всі відвідувачі отримають сувенірні подарунки, а власники автомобілів Subaru стануть учасниками безпрограшної лотереї та отримають можливість виграти комплексну мийку автомобіля або один з оригінальних аксесуарів Subaru.

Нагадуємо, що акції Subaru Service Day вже пройшли в Києві та Донецьку. Їх учасниками стали більше 400 власників автомобілів Subaru, які змогли не тільки продіагностувати свої автомобілі та здійснити вигідні покупки, а й цікаво провести час в компанії однодумців.

Технічний партнер Subaru Service Day у Львові - мастила Motul.

Детальніше про Subaru Service Day у Львові, призи і програму Ви дізнаєтесь на сайті http://era.lviv.ua. Запис на діагностику здійснюється за телефоном: (032) 231-86-55.

Комментариев нет:

Отправить комментарий